Saltar a continguts

Unió d'Associacions de Veïns del Poble Sec

Navegació

Menú principal

Amb el suport de

Fundació Artesà
FUNDACIÓ PRIVADA ARTESÁ

La Fundació Privada Artesà es dedica a l'atenció de persones amb discapacitat psíquica des de fa més de 30 anys. Neix l'any 1979 com Associació De Pares De Discapacitats Psíquics Del Poble Sec, fruit de la preocupació d'un grup de pares pel futur dels seus fills discapacitats, creant un taller pre-laboral dedicat a l'artesania. L'any 2000 es constitueix en Fundació per poder oferir una major cobertura a les persones amb discapacitat psíquica.

Enllaç:  ADREÇA WEB 
Logo
Associació de Recerca Històrica i Documentació de la Guerra Civil

 L’Associació de Recerca Històrica i Documentació de la Guerra Civil és una associació de caràcter cultural, constituïda l’any 2007 amb la voluntat de difondre els fets que van marcar la Guerra Civil Espanyola, així com altres institucions que van tenir un paper vinculant en aquest conflicte.

Imatge de complement
APA Poble Sec

 L'APA va ser fundat el 1989 per membres de les AMPA de diferents escoles dels barris del Poble Sec, Sant Antoni, Zona Franca i Font de la Guatlla. Aquestes persones van decidir organitzar un campionat de futbol escolar per promocionar l'esport.

 

Tot això va ser possible gràcies a la col·laboració de les diverses AMPAs i del suport de l'AAVV Poble Sec.

Imatge de complement
Associació Esportiva Terra Negre

 

Logo
IES El Bosc

 L'IES Municipal Bosc de Montjuïc imparteix l'Educació Secundària Obligatòria.

Logo Penya Link
Penya Blaugrana les 3 Xemeneies

 La PBL3X és la representació del Barça al nostre Barri, el Poble Sec. Simpatitzats i socis del FCBarcelona que vivuen o estan relaccionats amb el Poble Sec. Aquesta Penya fou legalitzada al Novembre del 2009.

Logo Link
GRUP TEATRE MÉS ENLLÁ DEL PARAL·LEL

 

COL·LEGI JACINT VERDAGUER

El febrer de l’any 1919, al peu de la muntanya de Montjuïc es començà la construcció de l’edifici que havia d’acollir les oficines de tots els serveis de l’Exposició Universal d’Indústries Elèctriques i General Espanyola que es va celebrar l’any 1929. Aquest edifici -anomenat Pabellón Regio del Parque- va ser projectat per l’arquitecte Joan Bruguera i seguint les instruccions rebudes de l’Ajuntament de Barcelona, va ser aixecat en la cruïlla dels carrers de Lleida i Fra Juncosa (avui avinguda Rius i Taulet).

 

Quan el 1931 l’edifici passà a ser un centre escolar, la Comissió de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona va ser  qui va demanar que el nou grup escolar portés el nom de Mossèn Jacint Verdaguer, atès que a més de ser un excels poeta, havia cantat les belleses de Montjuïc i la grandesa de Barcelona.

Imatge de complement
CERHISEC

Entitat per a la recuperació i difusió de la història del Poble-sec i de la muntanya de Montjuïc.

Enllaç:  WEB 
AS. PARES DISMINUITS POBLE SEC

Neix l'any 1979 com Associació De Pares De Discapacitats Psíquics Del Poble Sec, fruit de la preocupació d'un grup de pares pel futur dels seus fills discapacitats, creant un taller pre-laboral dedicat a l'artesania.

TALLER MUSICAL RENAIXENÇA

 El "Grup Internacional de Música i Dansa Renaixença de Barcelona" nace el año 1988. Fundado por Frederic Gaude Viñas. Siendo su primera secció el "Esbart Dansaire" grupo folklórico de danza tradicional i popular.

L'Esbart Dansaire Renaixença realiza una labor cultural y asociativa durante estos años. Participando en los eventos de la ciudad de Barcelona, como la fiesta mayor "La Mercè" , Aplec d'Esbarts a Montserrat, Muestra de Entidades del Poble-sec, Fiesta Mayores de otros barrios, etc...

Enllaç:  ADREÇA WEB 
0 resultats trobats
© Unió d'Associacions de Veïns del Poble Sec - c/Margarit, 23, baixos - 08004 - Sants-Montjuïc - Tel. 934433763 - unio.veins.poblesec@gmail.com