Saltar a continguts

Unió d'Associacions de Veïns del Poble Sec

Navegació

Menú principal

Comissió de Parcs Infantils

La comissió

Aquesta comissió de la Unió d'Associacions de Veïns del Poble-sec neix la primavera del 2018 amb la voluntat de donar resposta a les repetides queixes i demandes del veïnat per l'estat dels parcs infàntils del barri. La comissió s'inspira en la feina d'un grup de pares i de la mateixa Escola Sant Pere Claver.

La comissió de parcs infantils està formada per un grup de pares, veïns i membres de les entitats veïnals amb l'objectiu de reivindicar un correcte manteniment dels espais de joc dels infants, una renovació d'aquells jocs que ho requereixin i en els casos que s'escaigui instal·lar nous jocs.

Aquesta comissió esta oberta a nous membres donat que és un espai obert de diàleg i seguiment permanent.

Les demandes i objectius
  • Cal millorar la neteja en general a tots els parcs. Especialment es troben excrements animals a les zones de joc i de gronxadors i instal·lacions diverses.
  • Donat l’espai que hi ha al Parc de Les 3 Xemeneies, demanem l’ampliació de la zona de joc infantil, amb instal·lacions per a més nens i nenes i d’edats més diverses.
  • Modificar el tancat de la zona infantil del Parc de Les 3 Xemeneies per tal d’incloure dintre del perímetre el tobogan.
  • Trobar mecanismes per dotar de zones d’ombra els parcs, per tal que durant els mesos de calor els parcs segueixin sent zones del barri de les quals es pugui gaudir.
  • Promoure una campanya i fer un control i seguiment per tal que els gossos no accedeixin a les zones de joc infantil.
  • Promoure i organitzar una programació d’activitats als parcs organitzades pels centres cívics per tal d’atraure a la gent als parcs i d’omplir de vida els espais.
  • Instal·lació de zones de joc per a infants de 0 a 5 anys.
  • Presentar la Comissió de Parcs Infantils de la Unió d’Associacions de Veïns del Poble Sec a la Taula d’Educació del Barri per tal de recollir les demandes i propostes de les escoles.
  • Fer una passejada pels parcs amb els membres de la Comissió i la Consellera del Barri per tal de poder parlar i veure els problemes, necessitats i mancances dels espais infantils.

© Unió d'Associacions de Veïns del Poble Sec - c/Margarit, 23, baixos - 08004 - Sants-Montjuïc - Tel. 934433763 - unio.veins.poblesec@gmail.com