Saltar a continguts

Unió d'Associacions de Veïns del Poble Sec

Navegació

Menú principal

Concurs Literari Terra Negre

El "Terra Negre"

El Concurs Literari Terra Negre és una activitat inclusiva que té per objecte la realització d’un relat curt de temàtica lliure.

Per participar, existeixen diverses modalitats. Modalitat a: participants amb edats compreses entre 11 i 12 anys. Modalitat b: participants amb edats compreses entre 13 i 14 anys. Modalitat c: participants amb edats compreses entre 15 i 16 anys. Modalitat d: participants amb discapacitat psíquica de qualsevol edat.
 
El Concurs Literari Terra Negre és un projecte iniciat el 2008 i que ha tingut un gran èxit, al que s’han presentat cada any, una mitjana de 100 obres literàries entre totes les modalitats.
Amb aquest projecte es pretén fomentar la preocupació per la literatura, fomentar l’escriptura, la participació, la reglamentació, dins d’una activitat a la que no es tenen en compte les diferències individuals pel que a la participació es refereix.
En definitiva, es pretén que l’activitat arribi a totes les parts de la societat obrint un projecte habitualment centrat en un únic col·lectiu.

Poster10Ampliar imatge

El CONCURS LITERARI TERRA NEGRE ha arribat a la seva 10ena edició

PosterAmpliar imatge

El Concurs Literari Terra Negre arriba a la seva novena edició.

Podeu assitir a l'acte de llliurament de premis, el proper 4 DE JUNY, a les 11h, a LA CASA DEL MAR DE BARCELONA, carrer Albareda número 2

Públic

El passat 16 de maig es va celebrar a la Casa del Mar de Barcelona l’acte de lliurament de premis del 8è CONCURS LITERARI TERRA NEGRE organitzat per la Unió d’Associacions de Veïns del Poble Sec en el que participen joves d’entre 11 i 16 anys i persones amb discapacitat intel·lectual de qualsevol edat al que van assistir 245 persones.

Pòster 7è

Aquest 2014 celebrem la 7a Edició del Concurs Literari Terra Negre.

Si voleu participar, us podreu descarregar les Bases A L'ANNEX

i per més informació, no dubteu en enviar-nos un e-mail.

US ESPEREM EL 24 DE MAIG, A LA CASA DEL MAR!

BENVINGUTS!!!

Poster 6èAmpliar imatge

Comença la 6ena Edició del CONCURS LITERARI TERRA NEGRE!Els textos es podran presentar fins el divendres 26 d'abril de 2013.Us adjuntem les Bases

No dubteu en participar!

Unió d'AAVV

© Unió d'Associacions de Veïns del Poble Sec - c/Margarit, 23, baixos - 08004 - Sants-Montjuïc - Tel. 934433763 - unio.veins.poblesec@gmail.com