Saltar a continguts

Unió d'Associacions de Veïns del Poble Sec

Navegació

Menú principal

Pla de Terrasses

Pla de Terrasses

 El Poble Sec està patint un augment constant d'establiments de restauració i d'oci nocturn. Aquest fet provoca molèsties al veïnat que veu afectat el seu descans, especialment els mesos d'estiu.

És per aquest motiu que tant entitats com institucions teballen plegades per tal de regular les aactivitats pertorvadores.

Tot i el Pla d'Usos en el qual encara s'hi està treballant hi ha zones, com ara el Carrer Blai que requereixen una ordenació especial per tal de millorar la qualitat de vida dels veïns. Properament, i partint de l'Ordenació Singular de Terrasses dels carrers Blai i Blesa es treballarà en l'OS de l'Avinguda del Paral·lel

Febrer 2016

Desprès de mesos de treball resulta aquesta OS de Terrasses per al carrer peatonal del Poble Sec. La Unió, conforme amb l'ordenança resultant tot i que pensa que es podria millorar, manifesta que sense un control per part de l'ajuntament amb inspectors i agents de la GUB aquesta normativa resultarà totalment inefectiva.

Adjuntem el text oficial de l'Ordenació Singular.

Febrer 2015


El dia 2 de febrer es va publicar al BOP l’anunci de l’aprovació inicial, del projecte d’Ordenació Singular de Terrasses del carrer Blai i del carrer Blesa, aquest en el seu primer tram com prolongació natural del carrer Blai amb els límits establerts pel carrer Nou de la Rambla i l’avinguda del Paral·lel.

Podeu consultar la proposta de normativa i els plànols adjunts.

Octubre 2014

Esborrany del document d'ORDENACIÓ SINGULAR PER LA IMPLANTACIÓ DE TERRASSES AL CARRER
BLAI I BLESA

© Unió d'Associacions de Veïns del Poble Sec - c/Margarit, 23, baixos - 08004 - Sants-Montjuïc - Tel. 934433763 - unio.veins.poblesec@gmail.com