Saltar a continguts

Unió d'Associacions de Veïns del Poble Sec

Navegació

Menú principal

Concurs Literari Terra Negre

Públic
8è Concurs Literari Terra Negre

El passat 16 de maig es va celebrar a la Casa del Mar de Barcelona l’acte de lliurament de premis del 8è CONCURS LITERARI TERRA NEGRE organitzat per la Unió d’Associacions de Veïns del Poble Sec en el que participen joves d’entre 11 i 16 anys i persones amb discapacitat intel·lectual de qualsevol edat al que van assistir 245 persones.

Enguany, s’han presentat 216 treballs entre totes les modalitats. Han participat la Fundació Artesà, l’IES Bosc de Montjuïc, Jacint Verdaguer, Carles I, a més de molts nens i joves que de manera particular s’han presentat al concurs.

En aquest acte tots els participants es van emportar una medalla, el llibre del 8è Concurs Literari Terra Negre i un llibre de lectura com a obsequi.
A més de lliurar els premis del concurs, vam poder gaudir de l’actuació dels alumnes de l'Escola Mossèn Jacint Verdaguer, que van presentar “Supercalifragilistico”, el musical “Esto no es vivir” del grup de teatre de la Fundació Artesà i les actuacions musicals dels alumnes de l’INS el Bosc de Montjuïc.
Aquest acte no hauria pogut fer-se realitat sense la col·laboració que hem tingut per part de la Fundació Privada Artesà, l’Escola Carles I, l’Escola Mossèn Jacint Verdaguer, l’INS el Bosc de Montjuïc, la Sala Apolo, la Discoteca Plataforma, l’Associació de Comerciants i Serveis del Poble-sec - Paral·lel, la Biblioteca Francesc Boix, l’Associació de Veïns i Comerciants de les Hortes de Sant Bertran, Zona Sec Comunicació, la Casa del Mar i el Districte de Sants-Montjuïc.
 

© Unió d'Associacions de Veïns del Poble Sec - c/Margarit, 23, baixos - 08004 - Sants-Montjuïc - Tel. 934433763 - unio.veins.poblesec@gmail.com